Dia i hora: dimecres, 17 de maig de 2006, a les 20:45.
Camp: Stade de France - Saint Denis, París. Espectadors: 80.000.Terreny de joc en excel.lents condicions.
FC Barcelona: Valdés, Oleguer, Márquez, Puyol (c), Van Bronckhorst, Deco, Edmílson, Van Bommel, Giuly, Ronaldinho i Eto'o.
Substitucions: Iniesta per Edmílson (46'), Larsson per Van Bommel (61') i Belletti per Oleguer (71').
Arsenal FC: Lehmann, Eboué, Touré, Campbell, Cole, Pirès, Gilberto Silva, Cesc Fàbregas, Hleb, Ljungberg i Henry (c).
Substitucions: Almunia per Pirès (20'), Flamini per Fàbregas (74') i Reyes per Hleb (84').
Entrenador: Arsène Wenger.
Àrbitre:
Terje Hauge (noruec). Va ensenyar targetes grogues a Eboué (22'), Henry (51'), Oleguer (69') i Larsson (92'). Va expulsar amb targeta vermella directa a Lehman (18').
Gols:
0-1 Minut 37 Campbell, al rematar amb el cap una falta llançada per Henry, des de la dreta de l'atac anglès. El central de l'Arsenal va rematar sense oposició i va superar Valdés per la seva dreta.
1-1 Minut 76 Eto'o rep la pilota de Larsson dins de l'àrea, controla amb l'esquerra i remata amb la dreta, entre la cama d'Almunia i el pal dret de la porteria.
2-1 Minut 81 Belletti, després de rebre la pilota de Larsson, s'endinsa a porteria, xuta amb tota l'ànima i la pilota, després d'estavellar-se a la cama d'Almunia, surt rebotada a dins de la xarxa. La glòria!!!
Incidències:
Magnífic ambient a les graderies de l'estadi de Sant-Denis. Va ploure durant el partit.
Carles Puyol, com a capità de l'equip, va recollir la Copa de mans de Lennart Johansson, president de la UEFA.

Gabri  1, Larsson  1, Ezquerro  1, Iniesta  1, Giuly  1,
Belletti  1  i  Terry (en pròpia porta)  1.

EL GOL DE L'EMPAT

El gol del camerunès Samuel Eto'o va ser com un miracle i va fer possible arribar a la glòria, pocs minuts després.
El gol de l'empat, obra de Samuel Eto'o

EL GOL DEL TRIOMF

Juliano Belletti va marcar el gol decisiu de la final de París. Curiosament era el primer gol oficial que marcava amb l'equip. I quin gol!!!